Підтримати нас

Майже 140 млн витратять на комплекс навчання міським боям

26 січня 2020 12:15
340
Поширити:

Збройні Сили планують цього року значно розширити навчальний комплекс для відпрацювання бойових дій у міських умовах, який фактично перетвориться на невелике навчальне місто.

Про це повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України «АрміяInform».

У 2018-му на розбудову навчального комплексу на Львівщині «Дії в урбанізованій місцевості» витрачено 39,7 мільйонів гривень, торік на розширення його функціонування витратили ще 28 мільйонів, а цьогоріч на завершення розвитку заплановано 72 мільйони гривень.

На навчальному місці «Населений пункт міського типу» позаторік зведено 7 будівель, церкву й підземні комунікації. 2019-го завершено ділянку для тренінгу штурмових дій у населеному пункті сільського типу, стрілецькі ділянки за стандартами НАТО, навчальну зону й будівлю для підбиття підсумків (брифінгів).

Цього ж року запланували звести наступні об’єкти: «п’ятиповерхова житлова будівля», «лікарня», «готель», «банк», «торговий центр», «поліцейський відділок», «СТО», «ствол шахти» та «підстанція». Окрім цього, задля реалістичності, заплановане фінансування благоустрою території – це стосується доріг та освітлення.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів