Підтримати нас

Майстриня влаштувала аукціон речей, щоб зібрати гроші на лікування

29 січня 2020 17:17
695
Поширити:

Із колоректальним раком бореться майстерка Наталя Шмалько, яка володіє унікальною еко-майстернею "Natalya Kobzar". Щоб зібрати гроші на лікування організувала аукціон із виготовлених речей.

Наталя родом із Донецька. З початком війни, вона з родиною переїхала жити у Кривий Ріг Дніпропетровської області. Відкрила майстерню, яка стала популярною серед любителів унікальних речей ручної роботи.

"Друзі, було бажання закінчити аукціони. але на жаль є потреб. Для себе просити неймовірно складно. На кону стоїть дуже багато і я потребую підтримки, - каже Наталя. - На сьогоднішній день я вже пройшла променеву терапію, в лютому операція, можливо не одна. І після реабілітаційний період. Як би не було прозоро - на лікування потрібні гроші".

Лотів буде кілька. Викладатиме вона їх по черзі на сторінках у Facebook і Instagram. На кожен лот буде відведено 3 дні, по завершенню яких виріб буде доставлено того, хто вирішить його придбати навіть за стартову ціну.

Лот 6: Денім сумочка, розмір 28на23см. Оздоблення - шерсть. Це кежуал аксесуар, який не має вікових обмежень. Стартова ціна - 400 грн.

Взяти участь у аукціоні можна у соціальних мережах за посиланням.

Карта для допомоги: ПРИВАТ 4731 1856 0495 7107

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ