Підтримати нас

Дівчатам – квіти, хлопцям – танці

Автор статті
18 березня 2016 14:00
828
Поширити:

Весна цього року, як ніколи, радує нас своїм розмаїттям – і сонечком припікає, і дощем поливає. А ще більша радість від весняних свят!

У своєму селі раденці вирішили об’єднати два свята: Масляну та Восьме березня відзначали в один день. Перед святом у Будинку культури влаштували грандіозне прибирання. На великий суботник прийшли не тільки небайдужі жителі села, а  й сусіди-військові. Вони допомогли відремонтувати усе, до чого тендітні жіночі руки працівниць просто не дотягувались. Окрім цього, ще й електроенергію у Будинку культури налагодили. Ось такий подарунок до весняного свята отримали жінки.

Натхненні роботою, хлопці вирішили взяти участь у святковому концерті. Але спочатку, ще із самісінького ранку “жіночого дня”, солдати, вдягнені у парадну форму, вітали на площі ринку усіх дівчат із Восьмим березня. Вони дарували красуням червоні тюльпани та запрошували їх на концерт.  

А у Будинку культури влаштували того дня одразу декілька концертів. Опівдні для людей похилого віку, ближче до вечора – для усіх жителів села, а вже поночі – дискотеку для молоді. Військові завітали на кожен із концертів. Проходячи між рядами глядачів, вони продовжили дарувати приголомшеним жінкам квіти. На цьому сюрпризи не скінчились. Спеціально до цього дня воїни підготували номери – під гітару у два голоси вони співали пісні.

Такого свята у Раденську ще не було ніколи. Військові “осипали” квітами усіх жінок, дівчат та бабусь. Щоб хоч якось віддячити, учасниці місцевих колективів “Золоте гроно” та “Калинове намисто” приготували для хлопців смачні гостинці. Жіночки наліпили запашних пиріжків, вареників та, звичайно, млинців із різними начинками. Що може бути смачнішим за домашні страви для хлопців, які вже давно не бачили дому. Жіночки з аматорських колективів також не залишись без подарунків, – керівники Будинку культури поздоровили кожну учасницю та вручили їм хоча й невеличкі, та від щирого серця подарунки.

Вже увечері вся раденська молодь зібралась на довгоочікувану дискотеку, де солдати знову дарували квіти, а дівчата запрошували кавалерів до танцю.

${gallery:e2341ebd0a9a4ba6071d60ea4edb154b}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ