Підтримати нас

Діти, які перебувають в Херсоні, можуть отримати паперові підручники

Vgoru
Автор статті
19 серпня 2023 14:47
332
Поширити:

На цьому тижні ми отримали 19 тисяч підручників для учнів шостих класів. Вони надруковані відповідно до нової реформи "Нова українська школа". Ці підручники доставлені до міста та діти які перебувають тут, зможуть їх отримати як зазвичай  прийти до школи й забрати їх. Діти, які перебувають за межами міста, для них будуть доступні електронні версії підручників.

Про це повідомила в інтерв'ю Суспільному Новини начальниця управління освіти Херсонської міської ради Наталя Журженко.

“Це стосується не тільки шостих класів. Всі учні з першого по одинадцяті класи, які перебувають в місті, можуть отримати паперові підручники. Якщо такої можливості немає, значить електронна версія.”, – зазначила Журженко.

За її словами, за попередніми підрахунками зараз у нас залишається серед учнів шкіл 25,5 тисяч. Це такі суттєві втрати порівняно з довоєнним періодом, але не дуже суттєві порівняно з минулим навчальним роком.

За інформацією Юрія Соболевського, навчальний рік на Херсонщині розпочнеться у 190 освітніх закладах, зараз триває підготовка. Кількість навчальних закладів, які відновлюють роботу, як і кількість вчителів і дітей, які будуть вчити та вчитися, збільшилася.

Раніше керівник Херсонської міської ради Роман Мрочко повідомив, що Херсонська громада отримала 19 тисяч підручників для учнів шостих класів, як будуть вчитись за програмою "Нова українська школа".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ