Підтримати нас

Армія РФ без успіху штурмувала позиції Сил оборони на лівобережжі Херсонщини

Вгору
12 лютого 2024 14:57
289
Поширити:
Фото: Арміяinform

На лівому березі Дніпра щодня продовжується контрбатарейна боротьба. 12 лютого армія РФ провела один штурм позицій Сили оборони України, але без особливих успіхів.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

У пості йдеться, що російські військові постійно намагаються вибити українські підрозділи із зайнятих позицій на лівобережжі Херсонщини.

12 лютого ворог пішов на штурм, але зазнав втрат у живій силі та техніці й відійшов на свої вихідні позиції.

За словами Сил оборони, армія РФ постійно веде аеророзвідку та артилерійські обстріли. Також російські військові постійно застосовують велику кількість ударних безпілотників різних типів та авіацію на лівому березі Дніпра.

  • 11 лютого з’явились геолокаційні кадри, на яких видно, що українські Сили оборони здобули незначні територіальні здобутки в Кринках на лівобережжі Херсонщини.
  • Нещодавно ISW писав, що російська військова організація "Координаційний центр допомоги Новоросії" (КЦДН) проводить навчання операторів безпілотників на лівобережжі Херсонщини поблизу Кринків.
  • Сили оборони продовжують бойову роботу та закріплення на позиціях, але армія РФ не припиняє своїх штурмів лівобережжя Херсонщини, хоч і знизив їхню інтенсивність. 7 лютого армія РФ чотири рази намагалася штурмувати Кринки.
  • Нещодавно стало відомо, що в Кринках на окупованій території Херсонської області військові 36-ї ОБрМП підняли український прапор.
  • 29 січня Наталія Гуменюк розповідала, що цілі підрозділи відмовляються атакувати позиції ЗСУ на лівобережжі Херсонщини.
  • Раніше в ефірі “Вгору” речниця повідомляла, що на лівобережжі Херсонщини сконцентрувалося понад 70 тисяч військових РФ і декілька сотень їхньої військової техніки.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів