Підтримати нас

ЗСУ відсунула лінію фронту на деяких ділянках — британська розвідка

Vgoru
Автор статті
31 серпня 2022 08:06
905
Поширити:

В результаті контрнаступу на Півдні Збройні Сили України відсунули лінію фронту на деяких ділянках, що демонструє порівняно слабку оборону військ рф на певних напрямках.

Про це повідомляє у звіті Міністерство оборони Великої Британії, посилаючись на інформацію британської розвідки.

За даними аналітиків, з 29 серпня українські бронетанкові війська продовжують наступати на південне угрупування російських військ на кількох напрямках. Окупанти, ймовірно, спробують закрити прогалини в обороні резервними підрозділами з їх східного угрупування. Водночас кремль створює нові підрозділи для війни в Україні. Так, “добровольчі батальйони 3-го армійського корпусу” вже покинули свою базу під московою. Оперативна ефективність цих підрозділів, за інформацією розвідки, невідома. Цьому армійському корпусу, ймовірно, не вистачає особового складу, і ці війська мали обмежену підготовку. 

Раніше повідомлялося, що Українська авіація 16 разів обстріляла опорні пункти, склади боєприпасів та райони зосередження живої сили та техніки окупантів. Також наша артилерія “демілітаризувала” 4 пункти управління військ рф, та обстріляла Каховський, Дар'ївський, Антонівський автомобільний та залізничний мости. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ