Підтримати нас

Як "зашкварився" головний "бюджетник" Херсонської облради

Автор статті
15 листопада 2017 06:47
963
Поширити:

Майже 30 мільйонів гривень збитків громаді Каховки нанесли своїми діями депутат Каховської міськради від “Партии регионов”, а згодом “Опоблоку” Павло Філіпчук (нині депутат Херсонської облради) і заступник міського голови Каховки Іван Орєхов.

Такі висновки можна зробити з рішення Господарського суду Херсонської області, винесеному вчора. За цим рішенням з Каховської міської ради буде стягнуто 2,6 мільйонів гривень у справі про незаконне фіктивне банкрутство міською радою активно діючого комунального підприємства “Наш дім”. Про те, що мова йде саме про неправомірні дії Каховської міськради по відношенню до цього КП, судом було встановлено по іншій справі ще кілька років тому назад.

Крім компенсації цих мільйонів Каховська міськрада буде зобов'язана виплатити заробітну плату за весь період роботи арбітражного керуючого. Сума її навряд чи буде маленькою.

Також абітражний керуючий матиме право ініціювати стягнення з Каховської міськради вартість статутного капіталу КП “Наш дім” - порядка 25 мільйонів гривень.

Нагадаю, що заступник міського голови Іван Орєхов, який відповідав за питання КП “Наш дім”, заявляв, що його позиція є правильною. Проте Господарський суд вирішив інакше. А відповідати за дії горе-депутатів від усіх без виключення партій і їх ставленника при владі доведеться всій громаді.

Oleh Baturin
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ