Підтримати нас

Військові рф обстріляли Вознесенськ на Миколаївщині – постраждали 12 жителів

Vgoru
20 серпня 2022 14:05
767
Поширити:

На Миколаївщині окупанти вдарили ракетами по Вознесенську. Внаслідок обстрілу постраждали цивільні.

Про це повідомив  голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

“Сьогодні рашисти обстріляли місто Вознесенськ. Влучили у п’ятиповерховий будинок та приватні будинки. На 13.30. 9 поранених, є діти. Діти всі тяжкі. Вік від 3 до 17 років”, — йдеться в повідомленні.

На 16:00, за інформацією Миколаївської обласної прокуратури, кількість постраждалих від обстрілів збільшилася — 12 осіб (дев'ятеро дорослих та троє дітей).

В “Енергоатомі” припускають, що росіяни планували поцілити в Південноукраїнську АЕС.

«Не виключено, що ця ракета була спрямована саме в бік ПАЕС, яку російські військові намагалися захопити ще на початку березня. Сам факт обстрілу зони спостереження Південноукраїнської АЕС є черговим цинічним актом ядерного тероризму росії. Тоді спроба виявилася невдалою: ЗСУ зупинили загарбників. Тоді саме поблизу Вознесенська співробітники СБУ затримали трьох російських військових, які ховалися в покинутих будівлях. Всі троє входили до складу угруповання, яке планувало захоплення станції. Відтоді загарбники просто безжально гатять по південному регіону України, руйнуючи його інфраструктуру та не шкодуючи людей», – написали у телеграм каналі НАЕК “Енергоатом”.

Раніше повідомлялося, що окупанти кілька разів обстріляли ракетами типу С-300 територію Чорноморського національного університету імені П. Могили в Миколаєві.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів