Підтримати нас

В Україні лікувати душі солдатам на третій рік війни так і не навчилися

Автор статті
21 грудня 2016 12:15
661
Поширити:

У Харківський військкомат прийшла дівчина. 22 роки.

Медик, яка за власним бажанням пішла воювати в АТО. На очах у неї під час обстрілу розірвало трьох хлопців. І бац, нервова система не витримала. І у дівчини стався епілептичний напад.

Потім ще один. Поклали в госпіталь і там був третій напад. На кар’єрі медика хрест на кар’єрі військового тим більше хрест. Комісували і все. Стаття. На роботу мало хто її тепер візьме, та й жити з такою болячкою теж проблеми.

Про це пише блогер Олександр Калій на своїй сторінці у Фейсбук.

І це одна дівчинка. А скільки хлопців, яким поламали життя не тільки фізично, але і психічно. Де робота психологів з хлопцями, які повернулися з війни? Скільки хлопців закінчують життя самогубством? Я знаю мінімум 15 випадків. Адже це чийсь батько, син, брат. Скільки сімей розпалося через те, що дружини не змогли прийняти його такого, з поламаною психікою. Бачити, як гинуть друзі з якими тільки годину тому пив каву, обговорював питання по життю, по бізнесу, зможе перенести не кожен.

Прошу всіх, придивляйтеся до хлопців, які приходять з війни. Якщо він замкнувся, почав пити, цурається інших. Бийте на сполох. Витягайте їх з цього. А то у нас будуть тривати втрати не тільки там, але і тут. Війна. А лікувати душі солдатам і на третій рік так і не навчилися. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2016/12/21/v_ukraini_likuvaty_dushi_soldatam_na_tretiy_rik_viyny_tak_i_ne_navchylysya_1012615

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ