Підтримати нас

Україна – Португалія – 2:1 – огляд матчу

Автор статті
15 жовтня 2019 02:54
696
Поширити:

Збірна України перемогла Португалію у 8-му турі відбору до Євро-2020 та оформила вихід у фінальну частину з першого місця.

Дивіться відео голів та огляд матчу Україна – Португалія на "Футбол 24".

Матч стартував о 21:45. У першій зустрічі збірні розійшлися миром 0:0. Загалом же в історії протистояння команди по одному разу перемагали та грали внічию, а єдина попередня дуель в Києві завершилася перемогою "синьо-жовтих" 2:1. Фактично це був бій за перше місце у групі B відбору Євро-2020. Гру транслювали канали "Україна" та "Футбол 1".

У цьому матчі збірну України для дострокового виходу на Євро-2020 влаштовувала навіть нічия, а у випадку поразки доля путівки на чемпіонат Європи вирішувалась би 17 листопада – тоді підопічні Шевченка зіграють у Белграді проти Сербії.

Вже на 6-й хвилині Україна відкрила рахунок. Роман Яремчук добив м'яч у ворота після удару Кривцова та сейву Патрісіу. На 27-й хвилині рахунок подвоїв Андрій Ярмоленко, який відправив м'яч у ворота після класної передачі Миколенка.

На 71-й хвилині Ентоні Тейлор призначив пенальті за гру рукою Степаненка в штрафному майданчику та показав хавбеку Шахтаря червону картку. Роналду виконав вирок бездоганно. Цей гол став останнім у матчі – 2:1 і Україна їде на Євро-2020 з першого місця групи!

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ