Підтримати нас

У Миколаєві відбулася міжнародна виставка карикатур на антивоєнну тематику

Vgoru
Автор статті
24 травня 2022 12:23
682
Поширити:

В її експозиції понад 300 робіт майже 40 авторів з 25-ти країн. Серед організаторів -  гуманітарний штаб Миколаївського центру підтримки бізнесу, «Ротарі клуб Миколаїв» та Асоціація лідерів туризму Миколаївської області. 

«Ініціатором конкурсу став Одеський клуб карикатуристів та «Ротарі Клуб «Одеса-Рішельє» — наші партнери з Одеси, які 6 травня в Одесі презентували цей конкурс. Відвідавши цю подію, ми прийняли рішення, що першим містом, де буде презентовано початок туру, має бути саме місто Миколаїв.— сказав керівник гуманітарного штабу Миколаївського центру підтримки бізнесу Артем Ващиленко.

Відзначимо, частина авторів взяли участь у виставці   анонімно. Вони - громадяни Росії або Білорусі. Один з авторів — миколаївець.

Враженнями від виставки поділився миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.  

 «Ми побачили багато дуже цікавих, креативних карикатур, які, впевнений, надихнуть миколаївців та й усіх українців створити ще більш шедевральні карикатури. І я впевнений, що росіяни зрозуміють, що вони не лише несуть горе і біду в Україну і навколо себе, але ще й роблять себе посміховиськом — недолугими і поганими людьми, з яких усі лише посміхаються, ніхто вже їх не боїться», — сказав Олександр Сєнкевич.

Після Миколаєва виставка помандрує до Києва. Як стверджують її організатори, вони мають чимало запрошень від міст України та навіть країн Європи.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ