Підтримати нас

У Каховській міській територіальній громаді зник ще один мешканець

Vgoru
29 березня 2022 16:22
1,001
Поширити:

У Каховці чергове викрадення. 

Цього разу окупанти затримали місцевого жителя 1983 року народження. Про це у прямому ефірі на Фейсбук повідомив голова міськради Віталій Немерець:

“Вчора не ночував вдома ще один мешканець Каховки - Ушаков Дмитро, 1983 року народження. Російські військові його теж забрали з собою. Наразі здійснюються заходи щодо повернення його додому. Я вважаю що для цього є всі перспективи. Троє хлопців, які до цього були викрадені вже вдома. Констатую також факт, що вже 13 діб немає мого колеги з Берислава Шаповалова Олександра. З учорашнього дня немає ще й Голопристанського міського голови Олександра Бабича. Його місцезнаходження також невідомо. Милівського голову теж вчора вивезли у невідомому напрямку”.

Під час ефіру була оприлюднена інформація для внутрішньо переміщених осіб. На території Каховки та Каховської міської територіальної громади з регіонів, де проводяться активні бойові дії прибуло 25 осіб. Переважна більшість - з Маріуполя. На сьогодні для отримання довідки ВПО цим громадянам потрібно звернутись до управління праці та соціального захисту населення. Це дозволить у подальшому отримувати допомогу з боку держави через портал Дія.

Серед інших проблем громади - відсутність інтернету та зростання цін та продукти харчування:

“Російські військові не допускають ремонтні бригади до місця між Херсоном та Тягинкою, де є пориви оптоволокна. Щодо цін на продукти харчування, то ми долучили до цієї проблеми Раду підприємців при міськвиконкомі. Дехто з її членів сьогодні провів збори, поспілкувалися разом. Дійшли висновку, що потрібно працювати разом і підприємцям, і міській раді. Будемо робити все, щоб ціни врегулювати”, - зазначив Віталій Немерець.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ