Підтримати нас

Скаржитися на неякісні послуги енергопостачальників тепер можна через мобільний додаток “Енергетика онлайн”

Автор статті
29 жовтня 2021 14:00
1,794
Поширити:

Дізнатися актуальні тарифи на газ та електрику, перевірити платіжку, подати скаргу або заяву на компенсацію тепер можна у мобільному застосунку "Енергетика онлайн".

Це зручно та швидко, адже не потрібно стояти у чергах установ й стикатися із хамством деяких співробітників. Особливо це актуально в період “червоної” зони карантину, в якій наразі перебуває Херсон. Або якщо ви щойно переїхали з окупованих територій і хочете дізнатися про ціни на тарифи та обрати собі енергопостачальника з найвигіднішими тарифами. 

Створила додаток національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Завантажити мобільний застосунок “Енергетика онлайн” можна в App Store для користувачів iOS та у Play Маркет для власників смартфонів на Android.

Також у додатку можна знайти відповіді на актуальні запитання щодо надання субсидії, термінів оплати рахунків за послуги, погашення заборгованості, енергоощадження, оцінити роботу центрів, повідомити про зловживання.

Дуже часто споживачі стикаються з розбіжностями між вартістю за комунальні послуги у платіжці та показами лічильника. І, як правило, ця різниця завжди на користь компанії, яка надає послугу. Кожен може швидко, у декілька кліків, на це поскаржитися. 

Повний перелік інструментів додатку "Енергетика Онлайн":

1. "Актуальні тарифи" - отримайте оперативну інформацію про актуальні ціни на газ та тарифи на електроенергію. Порівнюйте ціни постачальників газу та економте до 30%.

 

2. "Перевірити платіжку та подати скаргу" допоможе вам перевірити коректність суми, нарахованої у платіжці та, у разі необхідності, подати скаргу.

3. "Поширені запитання" - тут ви знайдете відповіді на актуальні запитання у сфері енергетики.

4. "Подати заяву на компенсацію" дозволяє подати скаргу до енергокомпанії у сфері газу та електроенергії за неякісно надані послуги або до НКРЕКП про ненадання компенсації постачальником. 

5. "Оцінити роботу постачальника" є інструментом публічної оцінки роботи енергокомпаній. Завдяки відгукам кожен споживач зможе обирати кращий сервіс у своєму регіоні. 

6. "Повідомити про зловживання" призначений для швидкого реагування громадської спільноти, керівництва енергокомпаній на порушення з боку посадових осіб і персоналу.

Тож якщо ви стикнулися з неякісним обслуговуванням з боку енергопостачальників або хочете дізнатися актуальну інформацію щодо платіжок чи тарифів, то додаток “Енергетика онлайн” стане вам у пригоді. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ