Підтримати нас

Правду про те, що Європа думає про Росію, треба шукати між рядками

Автор статті
18 червня 2022 09:53
2,406
Поширити:

За коротким текстом рішення Єврокомісії про надання нам статусу кандидата в ЄС дуже багато всього. Те, що між рядками, в тисячу разів важливіше. Євросоюз більше не хоче сірих зон між собою і Росією - нарешті.

І так само розуміє, що Росія - це зовсім не Європа, а всі концепції про Європу від Лісабона до Владивостока - маразм, і не більше того, що Східне партнерство не спрацювало і має піти дуже далеко.

В Європи був момент істини - коли вони почали постачати нам зброю, хай замало і запізно, але почали. Тепер другий момент істини. Росія починає відключати постачання газу Італії та Франції. В когось є сумнів, що це не випадково саме зараз?
 
Путін починає робити з ЄС те, що він у 2013 робив з Януковичем - шантажувати Європу, щоб припинити наш шлях до Євросоюзу. Якщо ЄС "посиплеться", то на ньому можна поставити жирний геополітичний хрест. Якщо ні, то російська енергетична зброя більше не працює, а Євросоюз покаже свій геополітичний характер.
 
Саміт ЄС наступного тижня має прийняти перше геополітичне рішення 21 століття: Україна належить до зони впливу Росії або є невід'ємною частиною Європи і Заходу.
 
Саме тому радіємо рішенню Єврокомісії, але не святкуємо і працюємо далі. Україна в Євросоюзі означатиме "Росія ніде", російський реваншистський режим не є частиною ані Європи, ані Азії. Він не про майбутнє, а про минуле і саме туди має піти.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ