Підтримати нас

Каховські депутати накинулися на журналіста

Автор статті
27 жовтня 2016 13:35
584
Поширити:

Вивести з зали засідань журналіста обласної газети Олега Батуріна, у тому числі за допомогою поліції ("полицию надо позвать"), сьогодні вимагали депутати Каховської міськради від "Опоблоку" просто під час сесії Каховської міськради.

- Есть же какие-то нормы приличия, он вести себя не может, - пояснив гість - депутат Херсонської облради від Опоблоку Павло Філіпчук.

- Пісака, - пролунав також жіночий голос з депутатського ряду, де сиділи представники "Опоблоку".

Депутат міськради від БПП Анатолій Перчиць нагадав Філіпчуку про те, що буквально тиждень тому він під час спільного засідання постійних депутатських комісій Каховської міськради назвав директора КП "Каховська керуюча компанія" Андрія Сєрова "чмом" та "оно", а міського голову Каховки "дебілом". Також на тому ж засіданні депутати спокійно, навіть радісно відреагували на вираз якогось виступаючого на свою адресу "законодатєльниє мразі".

- У вас виникають питання лише до журналістів. А до себе - ні? - запитав Анатолій Перчиць. Присутнім у залі колегам це не сподобалося і вони почали щось вигукувати у відповідь.

Відмовився виставляти журналіста з зали і міський голова Андрій Дяченко: "у нас для журналістів нема обмежень".

Після кількахвилинного обговорення депутати свої наміри виставити журналіста за двері "зам'яли" і перейшли до інших питань поряду денного. Але не факт, що не повернуться до цього у майбутньому.

...Востаннє подібний конфлікт з представниками влади у мене мав місце десь років з 5 тому. Тодішній голова Бериславської райдерждміністрації Ярослав Павлівський за низку критичних публікацій відмовлявся акредитувати мене у Бериславській РДА і навіть надсилав відповідні листи до нашої редакції.

У липні 2012 року Ярослава Павлівського разом із сином-СБУ-шником затримають під час отримання хабара розміром у 6,928 мільйонів гривень, і засудять до 20 років позбавлення волі (на двох).

У Каховці ж, мабуть, усе ще попереду.

Oleh Baturin
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ