Підтримати нас

Тим, хто піде раніше за нас

Автор статті
17 травня 2019 13:00
832
Поширити:

Благодійна організація Фонд «Захист» збирає кошти на допомогу херсонському Хоспісу, невиліковно хворим людям, які доживають свої останні дні в цьому медичному закладі.

«Ми не можемо додати їм днів життя, але ми можемо створити для них людські умови! В Херсоні медичний заклад паліативної допомоги «Хоспіс» має усього 50 ліжко-місць, а за даними обласного департаменту охорони здоров'я такої допомоги потребує більш як 2 тисячі херсонців. Рішенням обласної ради відкривається друге відділення ще на 50 місць. У приміщенні (600 кв. м.) обласна влада здійснила капітальний ремонт. Але на придбання функціональних ліжок у відділення для особливо важких, лежачих хворих, бюджетних коштів не вистачає. Тож відділення сьогодні обладнане б/у панцирними ліжками й немає жодного протипролежневого матрацу. Створення умов для таких хворих буде невідомо коли, а люди, які підуть раніше за нас, мають право на нормальні умови у можливо останні свої дні. Тож допомога у обладнанні цього відділення хоча б десятьма двосекційними функціональними ліжками та десятьма протипролежневими матрацами є терміновою та невідкладною. Хоспіс - дім надії, надії на полегшення від страшних болів і одиноких людей, і тих, хто має рідних, але потребує постійного медичного супроводу, який вдома неможливий» - пишуть організатори на сторінці проекту «Хоспіс - дім надії» у Фейсбук.

У середу, 22 травня, на допомогу пацієнтам обласної лікарні Хоспіс відбудеться благодійний концерт Народних артистів України Наталії Лелеки (сопрано, та Олександра Гоноболіна (скрипка), Почесного громадянина Херсона.

Концерт розпочнеться о 13.00 - в актовій залі Херсонської академії неперервної освіти (Херсон, вулиця Покришева, 41).

Також можна вкинуть свою пожертву у скриньку Фонду у будь-якому супермаркеті ФРЕШ, або скористатися терміналом «Банку інвестицій та заощаджень», який - у Єдиному вікні у будівлі міської ради, або завітати до Фонду та внеси благодійний внесок готівкою за касовим ордером, або перерахувати допомогу на банківський рахунок:

отримувач - БО ФГМХ "Захист"

ПАТ Банк „Інвестицій та заощаджень“

МФО 380281

Рахунок N 260058034601

ЄДРПОУ 26347439

Призначення: благодійна допомога на Хоспіс.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ