Підтримати нас

ЗСУ скинули на позиції військових РФ на окупованій Херсонщині листівки, що закликають здатись у полон

08 жовтня 2024 07:50
342
Поширити:
Скриншот з відео Суспільного

СБУ спільно зі спецпідрозділами 124-ї окремої бригади територіальної оборони морської піхоти скинули на позиції військових РФ на окупованій Херсонщині листівки, що закликають здатись у полон.

Про це повідомило Суспільне Херсон.

Листівки розповсюдили на позиціях армії РФ за допомогою артилерійської установки та безпілотника, їх скрутили та помістили в артилерійський снаряд калібру 122 міліметри, який заряджають у гармату Д-30.

Для доставки листівок ЗСУ також використовують безпілотник типу “Кажан”, листівки завантажують у контейнер БпЛА, який їх розкидає під час бойового вильоту.

Листівки містять інструкції для військових РФ як здатись в полон або отримати гроші за здачу техніки.

  • В ефірі “Вгору” співзасновник Deep State повідомив, що  на лівобережжі Херсонщини російські війська перебувають у позиції оборони. Але навіть попри перекидання РФ своїх військових на інші напрямки там залишається достатньо велике угрупування.
  • За даними аналітиків ISW, тривають бої на островах у дельті Дніпра. Зокрема, на островах Білогрудий, Козацький та Мілкий.
  • Речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій розповів, що на Херсонському напрямку спостерігається ескалація бойових дій. Російські військові штурмують острови, зокрема в гирлі Дніпра, вздовж Лівобережжя Херсонщини, де підрозділи ЗСУ продовжують утримувати плацдарми.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів