Підтримати нас

Янукович і держзрада: що заважає вироку?

Автор статті
03 листопада 2018 16:45
693
Поширити:

Комусь в Україні захотілося зібрати лаври – посадити Януковича за держзраду, і в результаті тепер маємо цілий серіал. Натомість треба ухвалити окремий закон.

Таку думку 24 каналу висловив директора Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

Як зазначає фахівець, Янукович навряд чи захотів би їхати до України, якби його судили не за держзраду, а корупцію. За корупційні дії, відзначає Бала, в всьому світі ув’язнюють і президентів, і прем’єрів, починаючи з Південної Кореї, закінчуючи Бразилією, де дуже популярного президента посадили на 12 років.

"Щоб судити за державну зраду, треба прийняти новий закон – про антидержавну діяльність. В ньому треба все чітко розписати, щоб не запрошувати лінгвістів для пояснення. Зокрема, в положенні про фінансування терористичних об’єднань, діяльність яких загрожує державному устрою, має бути чітко визначено: колабораціонізм, сепаратизм, положення про ЗМІ, які підтримують такі заклики тощо. Янукович нехай приїжджає, сподіваюся, його затримають без права застави і висунуть обвинувачення, за які його реально можна посадити", – підкреслив Віталій Бала.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ