Підтримати нас

Як не розгубити знання на карантині?

28 березня 2020 15:40
433
Поширити:

Вислів "карантин — не канікули" вже став крилатим завдяки соцмережам. Це вже другий за рік карантин, але завдяки інтернету є можливість вчитися дистанційно і не байдикувати.

Аби правильно та послідовно організувати навчальний процес вдома, можна скористатися порталом МійКлас, у якому класні керівники та вчителі-предметники пропонують учням виконувати тестові завдання. Окрім тестів, на порталі є розділ "Предмети". Увійшовши туди, можна обрати будь-який предмет і клас, а також теми. Аби скористатися онлайн-послугою, потрібно мати електронну пошту, якщо в дитини немає власної - підійде пошта батьків. Херсонські вчителі вже зареєструвалися та почали самотужки створювати завдання для своїх учнів на базі порталу, надсилаючи завдання раз на кілька днів.

"Оскільки третя чверть вже закінчується, а з 30 березня починаються канікули, нам, вчителям, треба виставляти оцінки, тобто потрібно, щоб навчальна діяльність учнів десь фіксувалася, тому  закликаємо дітей виконувати ці завдання", - наголошує класний керівник 4 класу херсонської загальноосвітньої школи №16 Юлія Осіння.

Також учні можуть дивитися пряму трансляцію відеоуроків "Домашка" на ютубканалі "Новини 11 канал" о 10.30 з повтором о 16.30 для учнів 3-4 класів.

А знайти відеоуроки для старшокласників можна тут.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ