Підтримати нас

Херсонський Палац дитячої та юнацької творчості переміг у міжнародному проєкті

Вгору
Автор статті
19 березня 2024 12:58
333
Поширити:
Фото: Палац дитячої та юнацької творчості/Facebook

Перемогу в Міжнародному проєкті "Позашкілля українським дітям за кордоном" здобув Херсонський палац дитячої та юнацької творчості Херсонської міської ради.

Про це йдеться на сторінці Палацу дитячої та юнацької творчості у фейсбуці.



На сторінці проєкту зазначають, що організацією займалася Міжнародна асоціація позашкільної освіти та кафедра позашкільної освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова.

“Мета проєкту – підтримка українських дітей за кордоном, надання їм доступу до якісної позашкільної освіти, залучення до занять у гуртках та інших творчих об’єднаннях закладів позашкільної освіти України”, – пишуть організатори.

Участь у проєкті взяли заклади позашкільної освіти, гуртки та інші творчі об’єднання, які безплатно організовують освітній процес із використанням дистанційних технологій і зможуть навчати українських дітей, які перебувають за кордоном.

  • Учениця Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови Аліна Куликович перемогла у Всеукраїнському краєзнавчому конкурсі "От де, люде, наша слава, слава України!", присвяченому 210-й річниці з дня народження Тараса Шевченка.
  • Дві учениці комунального закладу "Навчально-виховний комплекс "Школа гуманітарної праці" Херсонської обласної ради взяли участь у конкурсі “GENIUS OLIMPIAD UKRAINE 2024”.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ