Підтримати нас

Відзнака та призове місце: учениці херсонської школи взяли участь у "GENIUS OLIMPIAD UKRAINE 2024". ОНОВЛЕНО

Вгору
Автор статті
07 березня 2024 09:58
228
Поширити:

Дві учениці комунального закладу "Навчально-виховний комплекс "Школа гуманітарної праці" Херсонської обласної ради, узяли участь у конкурсі “GENIUS OLIMPIAD UKRAINE 2024”.

Про це повідомив директор "Школи гуманітарної праці" Артем Кияновський.

У дописі йдеться, що Скобелєва Мілена, учениця 11 класу, отримала срібну медаль у категорії Мистецтво (Дизайн постерів), а Юдіна Марія, учениця 11 класу, отримала почесну відзнаку в категорії Мистецтво (Дизайн постерів).

До конкурсу учениць підготувала Чумак Тетяна Вікторівна, пише Артем Кияновський.

“GENIUS OLIMPIAD UKRAINE 2024” – це конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8-11 класів, який щороку проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року.

Оновлено. У коментарі Медіаплатформі «Вгору» наукова керівниця розповіла, що учениці подали роботи восени. У кінці лютого, на фінальному етапі, вони захищали свої постери в прямому ефірі та відповідали на питання членів журі.

У Марії Юдіної постер “Плакучий янгол”, що символізує наслідки байдужості людей до природи. 

Мілєна Скобелєва захищала роботу “Choice is ours”, з посланням занурити свій погляд у брудний чайник та замислитися про відчуття та відповідальність. 

“У цьому міжнародному проєкті діти показали вміння працювати в різних застосунках вебдизайну.  А також привернули увагу на важливість збереження природи та екології. Важливим є й те, що учениці показали свою самостійність, тому що 99 % роботи зробили самі”, – додала керівниця. 
  •  Нещодавно вихованка Херсонської ДЮСШ №6 Жанна Сабадаш здобула перемогу на чемпіонаті Волинської області з художньої гімнастики.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ