Підтримати нас

Херсонська МВА придбає два авто за майже 2 млн грн

29 серпня 2024 17:00
617
Поширити:
Вигляд авто “Renault Duster”. Джерело: de.motor1.com

Херсонська міська військова адміністрація планує придбати дві автівки “Renault Duster” або еквівалент за 1 млн 940 тисяч грн.

Про це повідомляє “Вгору” з посиланням на закупівлю на порталі публічних закупівель “Прозоро”.

У додатках до оголошення про закупівлю вказані чіткі вимоги до автомобілів. Зокрема, вони повинні бути виготовленими не раніше 2024 року, бути білого або сірого кольору, працювати на дизельному пальному. У комплектації мають бути бортовий контроль, круїз-контроль та обмежувач швидкості, мультимедійна система з екраном, підігрів передніх сидінь, клімат-контроль тощо.

Вигляд авто “Renault Duster”. Джерело: de.motor1.com

Закупівля на стадії подання пропозиції до 2 вересня. Уже 16 вересня машини повинні доставити.

Журналістка “Вгору” подзвонила за номером телефону, вказаному в закупівлі. Там відповіли, що не в їхній компетенції спілкуватися зі ЗМІ. “Вгору” надішле запит до МВА з проханням прокоментувати закупівлю. 

  • З 11 листопада 2022 року по лютий 2024 року в Херсонській МВА з'явилося 8 автомобілів, на які не витрачали держкошти. 2 машини безплатної в тимчасове користування надало державне підприємство для “Херсонелектротранс”. Інші 6 автомобілів Херсонська МВА отримала від благодійних і громадських організацій.
  • З моменту деокупації правобережжя Херсонщини та станом на 8 березня 2024 року Департамент інфраструктури Херсонської ОВА купив 6 автомобілів на понад 3,5 млн гривень. У Херсонській ОВА до повномасштабного вторгнення було 18 автомобілів. З них 6 викрали російські окупанти під час захоплення регіону.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів