Підтримати нас

Військовий із Одещини загинув під час виконання бойового завдання на лівобережжі Херсонщини

26 травня 2024 11:49
199
Поширити:
Фото: Регіональне управління Сил територіальної оборони "Південь" ЗС України

Сержант Іван Алєксандров боронив Україну на Миколаївщині та Херсонщині. Він загинув 4 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на лівому березі Дніпра біля Антонівського моста. Йому було 48 років.

Про це повідомили на сторінці Регіонального управління Сил територіальної оборони "Південь" ЗСУ.

Іван Алєксандров жив у місті Татарбунари на Одещині, працював на заводі елеваторного обладнання. 

З початку повномасштабного вторгнення РФ вступив до лав ЗСУ. Проходив службу в 124 окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ. Був командиром відділення розвідувального взводу розвідувальної роти.

“Понад рік він провів на нульових позиціях. За свою службу отримував подяки та відзнаки. Під час виконання бойових завдань отримував травми і знову повертався на бойові позиції. У нього була купа планів на життя”, – розповів син загиблого Олександр.

  • У листопаді 2023 року під час нагородження військовослужбовців 128 гірсько-штурмової бригади ЗСУ в селі Зарічному Запорізької області росіяни вдарили по місцю шикування ракетою. Загинуло 19 бійців. Одним із них став наш земляк – боєць з позивним Херсон – уродженець села Інгулець Максим Посесор. Він служив у збройних силах з 2013 року. Воював у гарячих точках під час проведення АТО та ООС, брав участь у звільненні Херсона. Історію бійця журналістам “Вгору” розповіли його мати, дружина та побратими.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів