Підтримати нас

Відбувся другий онлайн показ документального фільму “Вгору” про Херсон 

07 червня 2024 21:09
926
Поширити:

У межах кіноклубу Docudays UA, 7 червня відбувся другий онлайн показ документального фільму “Вгору” під назвою "Нескорений Херсон".

Журналісти та фотокореспонденти фільмували все, що відбувалось у місті в період окупації, після звільнення правобережної території Херсонської області та після підриву Каховської ГЕС. 

Після перегляду стрічки команді вдалось поспілкуватись із глядачами та відповісти на їх запитання. 

До перегляду долучились глядачі з інших міст: 

“Я із Харкова. До цього фільму мені здавалося, що тільки харків'яни так люблять своє місто. Але подивившись ці моменти з мітингів та звільнення Херсона, я зрозуміла, що херсонці не менше люблять своє місто”.

Також жителі Херсона поділились своїми враженнями: 

“Дуже вдячні за наново пережиті емоції. Були в окупації до початку серпня. Коли звільнили Херсон теж хотіли бути вдома та радіти на головній площі з усіма. Фільми на кшталт вашого, потрібні не тільки для херсонців, а для всього світу. 
  • 6 червня відбувся перший онлайн показ документального фільму “Вгору” "Нескорений Херсон" у межах кіноклубу Docudays UA. За словами режисера фільму Устина Данчука, команда “Вгору” ставила за мету показати все, що відбувалося в Херсоні під час окупації та під час підриву Каховської ГЕС. І продемонструвати як героїчність містян, так і злочини російських окупантів.
  • Нескорений Херсон» – це стрічка про роботу херсонських журналістів. З початку повномасштабного вторгнення кореспонденти «Вгору» фіксували все, що відбувалося в місті. Разом із херсонцями вони пережили захоплення обласного центру військовими РФ, мітинги, окупацію та звільнення рідного міста.
  • 19 травня документальний фільм “Нескорений Херсон” показали на регіональних каналах “Суспільного”. Стрічка увійшла до колекції фільмів Мережі DOCU/CLUB.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів