Підтримати нас

“Нескорений Херсон” увійшов до колекції фільмів Мережі DOCU/CLUB

Vgoru
Автор статті
30 серпня 2023 09:56
4,684
Поширити:

Стрічка Медіаплатформи “Вгору” “Нескорений Херсон” увійшла до колекції фільмів Мережі DOCU/CLUB.

Стрічку не викладатимуть у вільний доступ, її покази в різних містах України поки що тільки плануються. Але кіноклуби Мережі DOCU/CLUB вже можуть проводити покази та обговорення “Нескореного Херсону” на своїх заходах. 

“Впевнені, що ваша аудиторія зацікавиться цією стрічкою. Адже попри те, що фільм розповідає про трагічні події, “Нескорений Херсон“ – це натхненна й оптимістична історія незламності та героїзму українців”, – написали представники Docudays UА.

Мережа кіноклубів Docudays UA (DOCU/CLUB) створена для проведення регулярних некомерційних показів документальних фільмів про права людини та їх обговорення з правопросвітницькою метою. Станом на 2023 рік Мережа має понад 400 кіноклубів, більша частина з них уже відновила свою роботу після широкомасштабного вторгнення РФ в Україну.

Нагадуємо, у Києві Медіаплатформа «Вгору» 11 серпня презентувала документальний фільм про роботу редакції під час війни. Його вітали оплесками стоячи.

Також, наші журналісти отримали відзнаку від громадської організації Media Development Foundation (MDF) за особливі здобутки в гуманітарній журналістиці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ