Підтримати нас

Команду “Медіаплатформи “Вгору” відзначили за особливі здобутки в гуманітарній журналістиці

Vgoru
Автор статті
18 серпня 2023 16:51
347
Поширити:

Медіаплатформа “Вгору” отримала відзнаку від громадської організації Media Development Foundation (MDF) за особливі здобутки в гуманітарній журналістиці.

Команду нагородили сьогодні, 18 серпня, у Києві.

“Завдяки їхнім фоторепортажам ми побачили сміливі протести херсонців і те, у яких умовах вони жили в окупації. Своєю роботою вони змогли не тільки показати життя в окупації, а й конвертувати свою роботу в допомогу  херсонцям. Завдяки їхній виставці “Нескорений Херсон” вони змогли зібрати необхідні кошти на гуманітарну допомогу тим, хто ще залишався в окупації”, — сказала одна з організаторок події – Дар’я Потапова. 

Нагородили журналістів із нагоди 10-ої річниці громадської організації MDF, яку заснували 2013 року, як відповідь незалежних журналістів на репресії щодо преси з боку режиму Януковича.

Нагадаємо, 11 серпня, Медіаплатформа «Вгору» презентувала в Києві документальний фільм «Нескорений Херсон». Це стрічка про роботу херсонських журналістів. У фільмі зібрані унікальні кадри, які показують, якими були для Херсона та його жителів останні півтора року. 

Улітку фотокореспондента “Вгору” Олександра Корнякова нагородили орденом «За заслуги» III ступеня. Його фотовиставка, яка об’їздила чи не всю Україну, стала частиною великої програми на честь Дня пам’яті та примирення в Австрії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ