Підтримати нас

Президент нагородив фотокореспондента “Вгору” Олександра Корнякова орденом «За заслуги»

Vgoru
Автор статті
06 червня 2023 18:42
535
Поширити:

Сьогодні, 6 червня, вийшов указ Президента, в якому фотокореспондента “Вгору” Олександра Корнякова нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Про це йдеться в указі Президента України.

“За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики та інформаційної сфери, мужність і самовідданість, виявлені під час висвітлення подій повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність постановляю нагородити орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Корнякова Олександра Олексійовича — фотокореспондента медіаплатформи “Вгору”, — написано в указі.

Нагадаємо, 18 травня у Херсонському обласному краєзнавчому музеї відкрили виставку «Херсон-2022: Хроніки деокупації». Серед експонатів є півсотні знімків фотокореспондента медіаплатформи "Вгору" Олександра Корнякова. Музейна експозиція присвячена півріччю з дня визволення правобережної Херсонщини від російської окупації та Міжнародному дню музеїв. 

Фотовиставка кореспондента медіаплатформи «Вгору» Олександра Корнякова, яка об’їздила чи не всю Україну, стала частиною великої програми на честь Дня пам’яті та примирення в Австрії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ