Підтримати нас

В Україні майже третина людей інфікована коронавірусом. Тож вакцинація буде не потрібна

Vgoru
Автор статті
28 січня 2021 13:06
1,148
Поширити:

Несподіваний прогноз щодо щеплень від коронавірусу в Україні.

Винесений в заголовок прогноз  зробив лікар-імунолог Андрій Волянський, коментуючи перспективи початку вакцинації в країні, інформує  УНІАН.

Андрій Волянський передбачає, що вакцинація на платній основі в Україні почнеться в березні-квітні. Тоді вакцину можна буде придбати.

"Уже навесні країни закінчать вакцинувати всіх своїх громадян. І з'являться надлишки вакцини. Тоді вона буде вже в Україні абсолютно вільно на платній і на безкоштовній основі", - сказав він. 

Лікар прогнозує: на той час половина українців уже перехворіє на коронавірус або ж буде інфікована. Тому, уточнює він, вакцинація їм буде не потрібна.

"Уже, за моїми даними, понад 30% людей в Україні інфіковані. Я думаю, що до березня-квітня це буде 50%. Повторні захворювання - це виняткові випадки", - каже лікар.

Вакцинацію тих, хто перехворів на коронавірус, Волянський назвав складним питанням з огляду на те, що вона може бути небезпечною. Україна в даному питанні, вважає він, повинна стежити за результатами вакцинації в інших країнах.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ