Підтримати нас

В Україні відтермінували строки проведення пробного ЗНО

18 березня 2020 16:00
703
Поширити:

На сайті Українського центру якості освіти оприлюднили, що тестування з української мови і літератури проходитиме 4 квітня, а  тестування з інших навчальних предметів – 11 квітня.

Всім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання треба повторно видрукувати запрошення-перепустки. Чи справді ці дати достовірні, ми запитали у заступника директора з питань ЗНО та моніторингу якості освіти ТОКІППО Юрія Шайнюка, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Ситуація в країні зараз нестабільна. Звісно, з огляду на те, щоби вберегти дітей від небезпечної недуги, дати пробного незалежного оцінювання змінені. Я хотів би зауважити, що точної дати проведення пробного ЗНО на Тернопільщині ми не знаємо. Це будуть вирішувати вищі інстанції. Звісно, якщо все буде добре і карантинні заходи припиняться, тестування пройде згідно з розпорядженням. Змін щодо проходження тестування немає. Рекомендую учням моніторити ситуацію в особистих кабінетах. І коли буде щось відомо точно, ми обов’язково повідомимо", – наголосив Юрій Шайнюк.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ