Підтримати нас

Україна на другому місці за кількістю котів на людину

Автор статті
29 березня 2016 04:00
620
Поширити:

Українці з некомерційного проекту по візуалізації актуальних даних Visuals з'ясували, що Україна опинилася на другому місці після США за кількістю котів на одну людину. У США на 100 осіб припадає 24 кота, а на 100 українців припадає 17 котиків.

Після України в даному рейтингу йдуть Італія, Франція і Великобританія. Організація взяла за основу рейтинг Worldatlas.com, передає Платформа. Але в ньому були такі не радісні коментарі, щодо стану кішок в Україні. Експерти повідомили, що в країні дуже багато бездотних тварин, за яким ніхто не доглядає і їх нікому погодувати.

Творці рейтингу впевнені, що в ситуації, що склалася, пов'язаною з великою кількістю бродячих тварин винне навіть українське законодавство, яке призвело до такої ситуації. Багато котиків і собачок опинилися на вулиці через ставлення людей до них і відсутності норм запобігання цьому.

Загальний рейтинг десяти країн такий: перше місце у США з 76,5 млн, потім йде Китай з 53 мільйонами, на третьому місці - Росія з 12,75 млн. До п'ятірки увійшли ще Бразилія (12,5 млн) і Франція (9, 5 млн). Україна опинилася на дев'ятому місці з 7,5 мільйонами котів, а закриває десятку Японія.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ