Підтримати нас

У магазинах Disney почали продавати українські іграшки

Автор статті
03 листопада 2018 04:00
697
Поширити:

700 магазинів Disney по всьому світу розпочали продаж 3D-пазлів української компанії Ugears. Українська Ugears - перша компанія, за останні 22 роки, якій Disney дозволив залишити свій бренд на упаковці.

Київський стартап Ugears, що добився популярності своїми 3D-пазлами, офіційно почав співпрацювати з корпорацією Disney. Українська продукція з'явилася в фірмових магазинах мережі. Про це повідомляє WDW News Today, пише 44.ua.

Пазли Ugears виконані з дерева. Завдяки точно підігнаним конструкціям продукт швидко завоював популярність. Про співпрацю з Disney стало відомо в червні цього року - тоді керівництво проекту анонсувало запуск в листопаді 2018 року. Однак старт продажів перенесли на більш ранні терміни, і асортимент фірмових магазинів Disney поповнився вже в кінці жовтня іграшками "зроблено в Україні".

Щоб продати пазли, створені спеціально для Disney, української компанії довелося пройти аудит з 400 пунктів. Продаж запустили 700 магазинів компанії по всьому світу, повідомляє AIN з посиланням на Wow News Today.

Сьогодні в магазинах доступні чотири моделі пазлів, створені спеціально для Disney. Кожен набір коштує $50. За словами гендиректора Ugears Геннадія Шестака, продаж запустили 700 магазинів компанії по всьому світу.

Переговори з Disney українська компанія почала навесні 2017 року, розповів Шестак.

Перший крок зробив агент Disney, він виявився хорошим приятелем нашого дистриб’ютора в США, вони запропонували нам розробити і виготовити моделі для корпорації”, – розповів гендиректора Ugears.

Під час переговорів Ugears двічі пройшла аудит Disney – підготовка до першого складалася з 400 пунктів.

Корпорація звертала увагу на прозорість бізнесу, повну податкове навантаження, середню зарплату по підприємству і соціальну атмосферу, в якій працюють наші співробітники (особливо працівники цеху і складу). Також багато вимог збігалося зі стандартами українського КЗпП”, – коментує Шестак.

Раніше він акцентував увагу на тому, що команда пройшла аудит без єдиного зауваження. За словами підприємця, Ugears – перша компанія за останні 22 роки, якій Disney дозволив залишити свій бренд на упаковці.

Для цього ми стиснулися в свою рентабельність, але натомість отримали колосальну кількість контактів з нашою продукцією. Упевнений, що наша присутність на полицях компанії збільшить впізнаваність бренду в світовому масштабі. Відповідно, це збільшить продажі і прибуток підприємства”, – підкреслив гендиректор української компанії.

Шестак резюмував, що моделі, створені спеціально для Disney, компанія продає тільки корпорації.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ