Підтримати нас

У Бериславі окупанти призначили «начальницю відділу освіти»

Vgoru
15 липня 2022 15:23
983
Поширити:

Окупаційна влада призначила нову «начальницю» відділу освіти в Бериславі. Нею стала Авраменко Ольга Вікторівна, вчителька фізичної культури Бериславського опорного закладу повної загальної середньої освіти (ОЗПЗСО, у минулому – школа №1).

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань посилаючись на власні джерела в Бериславській міській територіальній громаді.

У соцмережах повідомляють про те, що з окупантами також почав співпрацювати її чоловік Максим Авраменко, вчитель фізичної культури місцевої школи №3, але поки невідомо, які саме обов’язки він виконуватиме.

«Ольга Авраменко ніколи не була помічена в проросійських настроях. Чому вона пішла прислужувати окупантам – незрозуміло», – на умовах анонімності розповіли її колеги з Бериславського ОЗПЗСО.

Загалом на сьогодні лише одиниці місцевих освітян почали співпрацювати з російськими загарбниками.

«Звісно, серед місцевого населення є прислужники окупантів. Але переважно це непублічні, маловідомі люди. Таких ще називають «місцеві божевільні», яких ніхто ніколи серйозно не сприймав. Якихось знакових для громади або більш менш поважних людей серед них не видно. Втім, і окупанти в Бериславі особливо не проявляють якоїсь активності, принаймні в освітній галузі. Відкриття шкіл тут поки не анонсували», – розповіли жителі Берислава.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів