Підтримати нас

Судитимуть начальника міжрайонного управління водного господарства з Херсонщини

Vgoru
Автор статті
26 червня 2023 12:09
603
Поширити:

До суду скеровано обвинувальний акт щодо начальника Генічеського міжрайонного управління водного господарства за фактом пособництва державі-агресору.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Обвинувачений займався розміщенням російських військових, їхньої техніки на території міжрайонного управління водного господарства, розташованого в селищі Новоолексіївка. 

“Минулої ж осені чоловік добровільно обійняв посаду «начальника Генического эксплуатационного участка» окупаційного «Государственного унитарного предприятия «Бассейновое управление водных ресурсов Херсонской области»”, – ідеться в повідомленні.

Також він агітував людей працевлаштовуватися до незаконного підприємства та видав зарплату в російських рублях. 

Окрім того, підтримуючи псевдореферендум на тимчасово окупованій території чоловік зареєструвався, як кандидат у депутати від партії «Единая Россия».

Йому загрожує від 10 до 12 років в’язниці з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років.

Суд визнав колишнього голову Херсонської облради Мангера та помічника-консультанта депутата Херсонської облради Левіна винними в замовленні та організації нападу, який спричинив смерть херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Унаслідок обстрілу Херсонщини поранено вагітну жінку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ