Підтримати нас

Стартувала нова хвиля Акселератора для регіональних медіа

Автор статті
21 липня 2020 10:51
744
Поширити:

Вартість участі в Акселераторі становить 10 тисяч євро. Останній раз можна буде отримати повну стипендію на покриття вартості.

Організатори розповіли про курс для регіональних медіаменеджерів та їхніх команд.

Як зазначає на своій сторінці в Фейсбуці куратор проєкту Євген Заславський, компоненти програми наступні:

- Навчальні модулі - як на Executive MBA: 32 тренінги від провідних медіаменеджерів з різних куточків Європи, обов’язкова дотренінгова та посттренінгова література та домашні завдання. Ніяких поганих «викладачів» і «дічі».

- Персональні ментори – професіонали з різних медіасфер, підібрані індивідуально, люди, які знаються в своєму предметі на рівні "rocket science".

«Повірте, вони стануть вашими друзями і провідниками в світ сучасних медіа на наступні багато років!», - зазначає Євген.

- Ком’юніті медіаменеджерів – ви станете частиною спільноти людей, які будують провідні медіа в регіоні. Отже, тепер вам буде з ким поговорити і про програматік, і про можливий readers revenue stream і про цей f***ing медіа, але бізнес. Тут же - регулярні мітапи та доступ до медіатопів світу.

- Пітчинг ваших ідей інвесторам та донорам. До цього ми будемо довго готуватися, розробимо не один бізнес-план, pitch deck, P&L, навчимося пітчити і поспілкуємося з іноземними інвесторами про теорію і практику підняття інвестицій. Ми хочемо, щоб у медіа було більше інвестицій, інновацій та, зрештою, збільшився об’єм ринку, що дозволить наймати й утримувати професіоналів.

Разом з Акселератором ви потрапите в екосистему MDF і зможете користуватися іншими продуктами.

«Конкурс зазвичай високий, але кільікість трешу, який ми отримуємо, зазвичай сильно переважає кількість якісних та адекватних анкет. Анкета дуже проста, по суті, це мотиваційний лист, тобто: навіщо цей курс персонально вам, а також опис бізнес-плану з грубими підрахунками. Вартість участі в Акселераторі однієї людини - від $10 000. Цього разу за вас заплатив донор, і участь безкоштовна, усе, що вам потрібно - це якісно заповнити мотиваційний лист і опис бізнес-проекту», - розвовідає Євген Заславський.

Деталі та анкета тут - https://bit.ly/3iPJbp5

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ