Підтримати нас

Стало відомо, для чого Херсонська МВА закупила вітальних листівок на 11 тисяч грн

Вгору
Автор статті
05 березня 2024 08:17
1,110
Поширити:

У лютому Херсонська міська військова адміністрація придбала 300 листівок із гравіюванням на суму 11 тисячі 100 гривень. Вартість однієї листівки становила 37 гривень. Їх мали доставити до 29 лютого. 

Херсонська МВА на запит Медіаплатформи “Вгору” відповіла, що купівля листівок “не суперечить вимогам розділу Закону “Про запобігання корупції”, бо вважається загальновизнаним уявленням про гостинність”. 

 Як ідеться у відповіді МВА, Херсонська міська військова адміністрація системно налагоджує звʼязки з міжнародними, волонтерськими, громадськими організаціями, представниками центральних та місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами, юридичними та фізичними особами для недопущення соціально-економічної кризи в Херсонській громаді. 

“Тому придбані листівки планується використовувати як офіційні та протокольні форми привітання та представлення. Вони виступатимуть однією зі складових ділового етикету. Поширення листівок не має привʼязки до конкретних осіб або подій. Вони використовуватимуться виключно за необхідністю”, – повідомила адміністрація Медіаплатформі “Вгору”. 

У 2023 році такі листівки не закуповували. 

  • У грудні Медіаплатформа “Вгору” писала, що Управління освіти Херсонської міськради придбало нову автівку – Hyundai Tucson 2023 року за понад 1 млн 124 тисяч грн. На питання журналістів, навіщо потрібен автомобіль, та чому саме такий, керівниця управління освіти Херсонської міської ради Наталя Журженко пояснювала, що попередній викрали під час окупації. А на новому зручно перевозити, наприклад, бойлери та ковдри до пунктів незламності.

  • Пізніше в інтерв’ю Укрінформу начальник Херсонської ОВА сказав, що після такого розголосу – інших варіантів, окрім як передати авто на потреби ЗСУ,  у них не буде.

  • У відповіді на запит Медіаплатформи “Вгору” начальниця управління освіти Наталя Журженко повідомила, що авто передавати до ЗСУ не будуть.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ