Підтримати нас

Прокудін прокоментував купівлю автомобіля Hyundai Tucson для міського управління освіти за понад мільйон гривень

Автор статті
09 січня 2024 12:11
1,316
Поширити:

В інтерв’ю Укрінформу начальник Херсонської ОВА прокоментував купівлю автомобіля Hyundai Tucson за понад 1 млн 120 тисяч грн для управління освіти в Херсонській громаді, про який писала Медіаплатформа “Вгору”.  

“Думаю, що після такого розголосу – інших варіантів, окрім як передати авто на потреби ЗСУ,  у них не буде. Громадський контроль – найдієвіший”, – сказав Прокудін. 

За його словами, у жовтні на Херсонщині створили робочу групу «Прозорість та підзвітність», яка перевіряє державні закупівлі на місцевому рівні. До її складу увійшли представники ХОВА, поліції, ДБР, СБУ, Держаудиту, громадських організацій «Стоп корупції» та «Право. Закон. Справедливість».

“Були, наприклад, закупки техніки в деяких громад, які ми просто зупиняли, наприклад, автомобілі, інші речі, які не потрібні зараз громаді або за неадекватною ціною”, – розповідає голова ОВА.

У грудні Медіаплатформа “Вгору” писала, що Управління освіти Херсонської міськради придбало нову автівку – Hyundai Tucson 2023 року за 1 млн 124 тисяч 900 грн. 

На питання журналістів, навіщо потрібен автомобіль, та чому саме такий, керівниця управління освіти Херсонської міської ради пояснювала, що попередній викрали під час окупації. А на новому зручно перевозити, наприклад, до пунктів незламності бойлери й ковдри.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ