Підтримати нас

Сьогодні росіяни авіацією атакували Козацьке та Веселе на Херсонщині

Vgoru
07 липня 2023 14:06
429
Поширити:

Сьогодні, 7 липня, близько 10:00 окупанти випустили по Козацькому та Веселому чотири керовані авіабомби. Люди не постраждали. 

Про це повідомляє Херсонська ОДА.

Як зазначається, через ворожі удари пошкоджено фасад памʼятки культури, приміщення виробничого підприємства та житлові будинки.

Росіяни уночі на 7 липня завдали ракетних ударів по Дар’ївській та Тягинській громадах Херсонської області. Окупанти поцілили у школу в селі Інгулець Дар’ївської громади та в приватний будинок у Тягинській громаді. На місцях ракетних ударів правоохоронці виявили ракети, що відповідають за своїми ознаками типу ракет зенітно-ракетного комплексу С-300.

Також сьогодні речниця Наталія Гуменюк повідомила, що військові РФ випустили по правобережжю Херсонщини ракету із зенітно-ракетного комплексу С-300. Це нетиповий вид озброєнь, який вони застосували по деокупованій частині області.

Загалом за минулу добу, 6 липня, російські війська 77 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 371 снаряд із різних видів зброї. Через російську агресію 10 людей дістали поранення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ