Підтримати нас

Росіяни випустили по правобережжю Херсонщини ракету з комплексу С-300

Vgoru
Автор статті
07 липня 2023 06:28
2,331
Поширити:

Уночі на 7 липня військові РФ випустили по правобережжю Херсонщини ракету із зенітно-ракетного комплексу С-300. Це нетиповий вид озброєнь, який вони застосували по деокупованій частині області.

Про це в ефірі марафону "Єдині новини" повідомила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.

"Під ураженням опинилися житлові квартали кількох населених пунктів і заклади освіти. Є руйнування. Уточнюються дані про постраждалих. Поки що не було такої інформації", – сказала Гуменюк.

Уночі окупанти обстріляли Інгулець, Високе та Олександрівку, які розташовані вглиб від лінії зіткнення.

"Це тиск у напрямку глибшому, ніж прифронтові території. Ворогам неспокійно через те, що ми активні, і вони намагаються тиснути на мирне населення", – сказала очільниця пресцентру.

Учора росіяни 77 разів обстріляли Херсонщину. Через російську агресію 10 людей дістали поранення. Уночі окупанти артилерією вдарили в районі Антонівського мосту на лівому березі Дніпра та в районі Антонівки, а також мінометами обстріляли Корабельний район міста.

Російські військові поцілили в будинок культури села Таврійське та заклад торгівлі в Херсоні.

Учора ворог завдав удару керованими авіаційними бомбами по Зміївці – один чоловік отримав поранення. У селі Золота Балка окупанти за допомогою БПЛА скинули вибухівку – поранена жінка.

У Херсоні вони вдарили по житловому будинку – легкі поранення отримала 41-річна жінка, а 64-річного чоловіка ушпиталили. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ