Підтримати нас

Росіяни 77 разів обстріляли Херсонщину. Поранені 10 людей

Vgoru
07 липня 2023 06:14
403
Поширити:

За минулу добу, 6 липня, російські війська 77 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 371 снаряд із мінометів, артилерії, танків, «Градів», авіації та  БПЛА. Через російську агресію 10 людей дістали поранення.

Про це повідомляє очільник ХОДА Олександр Прокудін. 

За даними очільника ХМВА Романа Мрочка, 6 липня Херсонську громаду обстріляли 29 разів, використавши 163 снаряди.

Ураження зафіксували в Антонівці, Херсоні, Садовому, Комишанах та Інженерному.

Уночі окупанти артилерією обстріляли в районі Антонівського мосту на лівому березі Дніпра та в районі Антонівки, а також мінометами  Корабельний район міста.

По Херсону росіяни випустили 37 снарядів. 

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, а також у будинок культури села Таврійське та заклад торгівлі в Херсоні.

За даними Генштабу, росіяни завдали авіаційних ударів у районах Зміївки, Дач і Комишан Херсонської області. Артилерією обстріляли Золоту Балку, Садове, Антонівку, Приозерне та Херсон. 

Учора ворог завдав удару керованими авіаційними бомбами по Зміївці — один чоловік отримав поранення. У селі Золота Балка окупанти за допомогою БПЛА скинули вибухівку – поранена жінка.

У Херсоні вони вдарили по житловому будинку – легкі поранення отримала 41-річна жінка, а 64-річного чоловіка ушпиталили. 

Також російська війська влучили в продуктовий магазин. Через обстріл постраждала 39-річна продавчиня. Вона отримала контузію.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ