Підтримати нас

Соцдослідження окупантів показало майже повну непідтримку окупації Півдня України серед населення регіону

Vgoru
Автор статті
01 липня 2023 08:09
955
Поширити:

Соціологічне дослідження підтримки населенням Росії на тимчасово окупованому півдні України засвідчило її майже повну відсутність. Близько 5% жителів поки захоплених Херсонської та Запорізької областей мають проросійські погляди, проте близько 35% мають винятково проукраїнську позицію. 

Про це пише Центр національного спротиву.

Як повідомляється, 60% опитуваних відмовились відповідати.

"Ще однією болючою темою для росіян є досі низькі темпи паспортизації. Через невиконання плану ворог вимушений відтермінувати введення нових правил ринку праці на ТОТ, згідно з якими українці без паспорта ворога будуть вважатись мігрантами й мають отримувати дозвіл на роботу", - ідеться в дописі.

За інформацією Центру, Кремль невдоволений роботою гауляйтерів Володимира Сальда (керівник окупаційної влади в Херсонській області) та Євгенія Балицького (керівник окупаційної влади в Запорізькій області) - там обговорюють нові кандидатури на ці посади.

Раніше ми повідомляли, що ексголова управління ДСНС в Одеській області Володимир Боделан, який перебуває в українському розшуку з 2016 року, став “заступником губернатора" в окупаційній адміністрації Сальда в Херсонської області. 

У травні стало відомо, що Сальдо організував нараду місцевих силовиків, на якій обговорювали шляхи боротьби з партизанським рухом. Також він намагався монополізувати розкрадання зерна на тимчасово окупованих територіях півдня України. Він залучив російських силовиків для контролю вивезення зерна з регіону. А ще колаборант спромігся відкрити аграрну компанію в країні у Великій Британії попри санкції. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ