Підтримати нас

СБУ повідомила про підозру бухгалтерці з Херсона

13 червня 2024 10:32
464
Поширити:
Фото із соцмереж Тетяни Петлинської

Слідчі Служби безпеки України повідомили про підозру в колабораціонізмі 49-річній жительці Херсона Тетяні Петлинській.

Про це йдеться в тексті підозри. 

За даними слідства, 1 вересня 2022 року жінка обійняла посаду начальниці відділу – головної бухгалтерки відділу планування, економіки та фінансів у незаконно створеній окупаційною владою установі “Референтний центр”. Ця установа входила до складу незаконної Інспекції сільгоспнагляду Херсонської області, яку розташовували у захопленій обласній фітосанітарній лабораторії.

Петлинська відповідала за бухгалтерський облік і видачу зарплати працівникам у російських рублях, стверджують правоохоронці.

Підозрюваній загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

До повномасштабної війни Тетяна Петлінська була головною бухгалтеркою Херсонської академії неперервної освіти Херсонської обласної ради. До цього працювала в ГУ Держгеокадастру у відділі бухгалтерського обліку фінансів та звітності й очолювала Фінансове управління.

  • Правоохоронці заочно повідомили про підозру в колабораціонізмі 62-річній жінці. Вона під час окупації території Херсонської області обійняла посаду заступниці начальника управління праці та соціальної політики Білозерки. Їй загрожує до 15 років ув'язнення. 
Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів