Підтримати нас

Рух міжнародних потягів припинено: як компенсуватимуть квитки

Автор статті
16 березня 2020 09:00
701
Поширити:

Укрзалізниця припиняє міжнародне пасажирське сполучення з 00:00 годин 17 березня до завершення періоду карантину. Пасажирам повернуть повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди - без справляння додаткових зборів.

У Міністерстві уточнюють, що гроші можна отримати в будь-якій залізничній касі. Квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн-сервіси.

На потяги, яким обмежать маршрут, повну вартість квитка можна повернути у разі скасування зупинки, до якої у пасажира був проїзний документ. В інших випадках повернення квитків буде на загальних підставах відповідно до Правил перевезення пасажирів.

У Мініфраструктури нагадують, що повністю призупинено пасажирське залізничне сполучення між Україною та Польщею. Зокрема, скасовано поїзди №67/68 Київ - Варшава, №89/90 Перемишль - Львів, №51/52 Львів - Вроцлав, та безпересадочні вагони Київ - Вроцлав. Поїздам №705/706 та №715/716 Київ - Перемишль обмежено маршрут до Львова. Також Львів буде кінцевою станцією для поїзда №35/36 Одеса - Перемишль, який відправляється в рейс з 14-16 березня. Припиняється також пасажирське сполучення з Росією, Білоруссю та Молдовою.

16 березня не відправиться в рейс поїзд чотирьох столиць у зв'язку з карантином в Литві та Латвії. Про подальше його курсування проінформують додатково.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ