Підтримати нас

Росіяни обстріляли Херсонщину 46 разів. Дві людини поранені

Vgoru
25 липня 2023 06:02
813
Поширити:

За минулу добу, 24 липня, російські війська 46 разів обстріляли деокуповану Херсонищину. Вони випустили 250 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів»,  СПГ, АГС та  БПЛА. Через російську агресію 2 людини дістали поранення.

Про це повідомляє очільник ХОДА Прокудін.

За даними ХМВА, за минулу добу обстріляли Херсонську громаду  7 разів, використавши 26 снарядів. Ураження зафіксували в Молодіжному, Садовому та Наддніпрянському. Уночі атакували Херсон, Садове, Антонівку та Комишани.

За даними Генштабу, артилерійських обстрілів зазнали Бургунка, Львове, Тягинка, Микільське, Дніпровське, Станіслав Херсон. 

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; систему життєзабезпечення загальноосвітньої школи та торговельне приміщення у Бериславському районі.

Учора, 24 липня, російські військові обстріляли Станіславську громаду на Херсонщині. Унаслідок обстрілів було пошкоджено чотири житлових будинки та лінія електропередач.

За добу 23 липня російські війська 58 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 325 снарядів з різних видів зброї. Через російську агресію одна людина дістала поранення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ