Підтримати нас

Сьогодні росіяни обстріляли Станіславську громаду на Херсонщині

Vgoru
24 липня 2023 13:44
578
Поширити:

Сьогодні, 24 липня, російські військові обстріляли Станіславську громаду на Херсонщині. Унаслідок обстрілів було пошкоджено чотири житлових будинки та лінія електропередач.

Фото зі сторінки сільради у фейсбуці

Про це повідомила Станіславська сільська територіальна громада у фейсбуці.

Як зазначається, також виникла пожежа, яку ліквідували завдяки Станіславській місцевій пожежній охороні та рятувальникам ДСНС селища Білозерка.

Позавчора, 22 липня Станіславська МПО отримала від міжнародної продовольчої компанії гумові моторні човни, які дозволять в майбутньому здійснювати рятувальні операції на воді.

Також днями Станіславська територіальна громада придбала новий автомобіль Renault EXPRESS, який буде використовуватись для забезпечення транспортних потреб громади, підвозу хліба, води. Так,15 липня на автівці підвозили питну воду та гуманітарну допомогу маломобільним жителям Станіслава.

Раніше ми писали, що гауляйтерка нині деокупованого села Станіслав Херсонської області Оксана Іванко підозрюється в колабораціонізмі. Вона обійняла посаду очільниці Станіславської громади при окупантах, а також сприяла проведенню незаконного референдуму в селі. 38-річна Оксана Іванко не пізніше кінця серпня 2022 року, сповідуючи проросійські погляди, добровільно погодилася обійняти посаду «голови військово-цивільної адміністрації Станіславської громади».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ