Підтримати нас

Результати подовженої комендантської години в Херсоні. Затримано двох коригувальників

Vgoru
10 травня 2023 17:10
1,753
Поширити:

Подовжена комендантська година в Херсоні тривала з 20:00 5 травня до 6:00 8 травня. За цей час правоохоронцям вдалося затримали двох коригувальників та провести чотири обшуки. 

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації.

За його словами, двоє коригувальників передавали інформацію російським військовим для завдання артилерійських ударів по Херсонщині.

Усього за цей час перевірили понад 20 тисяч громадян, 355 транспортних засобів та 28 плавзасобів. На кладовищі виявлено схрон зброї. Також із незаконного обігу вилучено автоматичну зброю, пістолети, гранати, тротилові шашки. 

Правоохоронці провели чотири обшуки в оселях жителів області, яких підозрюють у колабораціонізмі. У них вилучили прапори РФ, георгіївські стрічки, зброю, документацію: списки працівників окупаційної поліції, розставляння їх у наряди, списки осіб на реєстрацію на виплату 10 тисяч рублів та заяви про одноразову виплату з копіями паспортів, викрадену побутову техніку, яка належить міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Знайшли чотири викрадених мобільних телефони. Комендантську годину порушили 253 жителі області. За результатами роботи правоохоронці відкрили 9 кримінальних проваджень. 

Раніше ми повідомляли, що на Херсонщині затримали торговця російською зброєю та боєприпасами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ