Підтримати нас

Прокуратура повідомила про підозру окупаційному голові села Ульянівка на Херсонщині

Вгору
15 лютого 2024 17:08
392
Поширити:
Ілюстративне фото

Про підозру в колабораціонізмі заочно повідомили жителю Херсонської області, який обійняв посаду в окупаційній адміністрації села Ульянівка Скадовського району.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

            
 
Слідство встановило, що в серпні 2022 року підозрюваний обійняв посаду “голови” окупаційної “Улянівської сільської ради Скадовського муніципального округу”, в якій він працює і дотепер.
 
Підозрюваний виконує організаційно-розпорядчі функції в незаконному органі влади, всебічно співпрацює з окупаційною адміністрацією села Ульянівка, а також допомагає армії РФ та допомагає з отриманням російських паспортів місцевим жителям, пише прокуратура.
 
Чоловіку загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без.

  • Тривають слідчі дії щодо “заступниці” окупаційного голови Головного управління Пенсійного фонду України Херсонської області, її підозрюють у колабораціонізмі.
  • Підозру в колабораціонізмі від Служби безпеки України отримала Світлана Ястремська, яка під час окупації Херсона очолила незаконне “Управління праці та соцполітики”.
  • Колишня начальниця одного з сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області також постане перед судом за колабораціонізм та пособництво державі-агресору.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів