Підтримати нас

Порошенку нагадали його слова про блокаду дворічної давнини

Автор статті
17 лютого 2017 16:12
610
Поширити:

Після різкої критики Президентом України блокади залізниці на Донбасі, активісти нагадали Порошенку його протилежну заяву, яку виголосив Юрій Луценко від імені глави у червні 2015 року.

Про це написав нардеп Тарас Пастух на своїй сторінці у Facebook.

"Війна не закінчилась, мінські угоди не виконуються. І якщо депутати фракції БПП, уряд, генпрокурор сьогодні з якихось причин не підтримують Вас, то ветерани війни та активісти Штабу блокади торгівлі з окупантами втілюють цей мудрий план у життя. Саме час публічно заявити про незмінність своєї позиції. Ви ж "послідовний" політик?" – йдеться у дописі

Нагадаємо, 15 лютого уряд ввів рішення про впровадження надзвичайних заходів в енергетичній системі України. 16 лютого Президент України Петро Порошенко засудив блокаду залізничних шляхів у зоні проведення АТО і назвав її дестабілізуючим фактором для України. Учасники блокади окупованого Донбасу заявили, що МВС планує силовий розгін акції. І додали, що якщо почнуться віялові відключення електроенергії, то штаб блокади встановить контроль над енергетикою України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ