Підтримати нас

Перший електричний автобус Skywell вже в Україні

19 грудня 2018 16:00
416
Поширити:

З 13 грудня на київському маршруті 599 від станції метро Харківська до вулиці Шептицького курсуватиме перший в столиці електричний автобус Skywell (Кітай) Піонером електрифікації автобусного парку Києва стала ТОВ «Транс-сіті», яке взяло в оренду екологічний автобус.

Електробус успішно справляється зі своїм завданням не дивлячись на справжню зимову погоду і перевозить пасажирів у теплому салоні.

З 17 по 20 грудня електричний автобус пройде тестові випробування в Житомирі, після чого повернеться на маршрут 21 грудня.

Електричний автобус має довжину 8,5 метрів і володіє запасом ходу в 300 км, яких цілком достатньо для повноцінного використання в завантаженому міському трафіку, з урахуванням того, що автобус не використовує електроенергію для підігріву салону компенсуючи це дизельним обігрівачем по типу Webasto.

До слова це не перший громадський електричний автобус в Україні, який пройшов сертифікацію і отримав допуск до роботи, аналогічна модель, але довжиною 12 м вже працює на маршруті в Вінниці.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів