Підтримати нас

Переселенці з інвалідністю можуть взяти участь у конкурсі та відкрити власну справу

Автор статті
12 травня 2016 08:00
684
Поширити:

Національна Асамблея інвалідів України оголосила конкурс на отримання міні-грантів для відкриття власної справи для переселенців з інвалідністю.

Проект реалізовуватиметься у Києві та чотирьох областях України: Вінницькій, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській та Львівській.

До участі у даному конкурсі запрошуються:
- Підприємства та організації всіх форм власності, в тому числі підприємства громадських організацій людей з інвалідністю;
- Фізичні особи-підприємці з числа цільової групи проекту;
- Фізичні особи з інвалідністю з числа цільової групи проекту, які у зв’язку з національними або релігійними поглядами/нормами не можуть займатися підприємницькою діяльністю.

Загальний бюджет конкурсу складає 50 тисяч доларів США. Свої проектні пропозиції необхідно надсилати українською мовою в  електронному вигляді на адресу: office@naiu.org.ua з поміткою «Конкурс міні-грантів», або поштою на адресу: вулиця Рейтарська,8/5 А, місто Київ, 01030 з поміткою «Конкурс міні-грантів».

Більш детально ознайомитися із подробицями проекту, а також з Положенням про конкурс міні-грантів та формою заявки по проекту для фізичних осіб можна ТУТ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ