Підтримати нас

Переселенка емоційно висловилася про стосунки Сходу та Заходу України

18 січня 2018 04:02
238
Поширити:

У відносини між громадянами України втрутилася третя сила, але прийде час, і українці в усьому розберуться.

Про в інтерв'ю "Ukrlife.TV" розповіла заслужений працівник культури України, колишній директор Донецького обласного художнього музею Галина Чумак.

"У наші відносини втрутилася третя сила, і ми не встигли розібратися, нам ніхто не давав на це час. А ми все одно одна сім'я, ми все одно одне ціле, і ми дуже добре розуміємо один одного. Нехай нам розповідають про бандерівців, нехай нам розповідають, що там суцільні зрадники, - немає, ми одна сім'я ", - говорить Галина.

За її словами, жителі Донбасу і Західної України завжди відчували себе родиною.

"Наших дітей возять на західну Україну. Вони відчувають себе однією сім'єю, їх там прекрасно приймають. І навпаки, діти приїжджають зі Львова, Чернівців, Тернополя на Донеччину, їх так само прекрасно приймають. Коли я ще в управлінні культури працювала, ми їздили на стажування в Івано-Франківську, Львівську області - завжди прекрасно приймали, і в Криму прекрасно приймали ", - згадує переселенка.

Галина Чумак впевнена, що велику роль на непідконтрольною території Донбасу зараз грає російська пропаганда, але впевнена, що з часом українці в усьому розберуться.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів